Onmiddelijk verliefd

Het leuke van tuinmeubeladvies op maat is het feit dat wij regelmatig bij de mensen thuis komen. Zo gebeurde het afgelopen zomer dat een leuk stel bij ons de showroom binnenliep en verliefd werd op de ‘Deck’-eettafel van Gloster met bijpassende ‘Folia’-stoelen van Royal Botania. Maar zou dit ook passen op het (toen nog) lege terras? En kan er ook nog een goede loungeplek gecreëerd worden?

Een 3d-ontwerpschets

Diezelfde dag nog bezocht ik deze prachtige locatie in ’t Gooi, met onder mijn arm een aantal boeken, rolmaat, stofstalen en kleuren. Dit resulteerde uiteindelijk in een aantal 3D-ontwerpschetsen. Met deze nagenoeg realistische weergave was de klant overtuigd en konden de meubelen en accessoires besteld worden.

Delivery day

Op delivery day scheen de zon. Het kleed werd uitgerold, de tafel in elkaar gezet en de kussens op de stoelen gelegd. Wat geweldig om deze full-service aan onze klanten te kunnen bieden!

Deze prachtige foto’s bewijzen eens te meer hoe leuk het is om samen te brainstormen en een idee werkelijkheid te laten worden!