EEN SERENE UITSTRALING

De ovale keramische eettafel met teak onderstel, Zidiz van Royal Botania, had de gewenste serene uitstraling, passend bij het pand, tuin en de betegeling van het terras. Het teakhouten onderstel heeft een repeterend lijnenspel wat terugkomt in het frame van de XQI eetstoelen. Deze tijdloze eetstoelen zijn bekleed met zwart transparant batyline net als de prachtige Calpe ligbedden van Borek. De charme van de terrasverwarmer “ Dome “ zorgt voor wat extra warmte op koude najaar dagen en avonden.

SFEER IN DE TUIN, ÓÓK OP DE DONKERE DAGEN

De dagen in Oktober worden langzaam wat korter en dan kan de tuin er ’s avond wat donker bij liggen. De lantaarns van Vincent Sheppard en Max & Luuk zorgen voor een warme gezellige sfeer en daar horen de buitenkaarsen van Paju design natuurlijk ook bij.

EEN KLEURRIJKE AFSLUITER

Het was best lastig kiezen welke combinatie van highlights we op deze locatie konden stylen. Gelukkig komt de lounge stoel van Vincent Sheppard Roy Cocoon helemaal tot zijn recht en geeft deze loungestoel elegante uitstraling met zijn terracotta kleurende kussens en een Dala footstool. Beide complementeren de sfeervolle keramische potten van Atelier Vierkant. Wat een krachtig en afwisselend beeld bij elkaar.