Het is herfst!

Dit is een pareltje in het Gooi! Buiten is het zacht, de bladeren verkleuren al aan de bomen en af en toe komt de zon te voorschijn. Na een hartelijk ontvangst mogen we deze mooie setting van buitenmeubelen fotograferen. De Carver tafel van Gloster  komt hier buitengewoon goed tot zijn recht. De naam Carver komt van het Engelse woord carving, zoals een beeldhouwer uit steen en hout een vorm schaaft, zo is het onderstel van deze eettafel
vormgegeven.

Klassiek, modern, tijdloos

Het bestaat uit een geheel met een fraai afgeronde vormen. Het tafelblad in teak houten planken. Deze materialen geven een mooie samenhang met de klinkertjes op het terras en het rieten dak. De Gloster eetstoelen hebben een meteor frame en een granite bekleding. Het design is klassiek, modern en tijdloos. Het ontwerp is van de bekende Deense designer Henrik Pedersen. Op tafel de Dedon lantaarn, geweven in terra en oker tinten, een schot in de roos!

gouden herfstdagen

De parasol van Tuuci is direct herkenbaar door zijn unieke vormgeving. De filosofie van Tuuci is eenvoudig; Het creëren van zo duurzaam en stijlvol en functioneel mogelijke parasols. De frames worden in Amerika geproduceerd, de topkwaliteit ‘Sunbrella’ buitenstoffen door vakmensen per parasol op maat gemaakt en gemonteerd in Nederland. Vlak bij de keuken staan de Kay fauteuils van Gloster in een hoekje om ’s ochtend gezellig samen een kopje koffie te drinken, bijzettafel met een keramische poot, heel chique!